Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Περίπατος της Εθνικής με το Καζακστάν

Πόλο ανδρών: Περίπατος της Εθνικής με το Καζακστάν


 
Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία οι Έλληνες υδατοσφαιριστές περιόρισαν τους αθλητές του Καζακστάν σε μακρινά και ακίνδυνα σουτ με αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δεχθεί μόνο 4 γκολ. Ο Γιώργος Αφρουδάκης έδωσε "πνοή" στη ελληνική επίθεση αφου οι Βουλγαράκης και Μουρίκης δεν μπήκαν στο ρυθμό του αγώνα. Ο Φουντούλης και ο αρχηγός της ομάδας μας σκόραραν 3 και 2 γκολ αντίστοιχα με τον Κοκκινάκη να βάζει ακόμα ένα γκολ και να διαμορφώνει το σκορ του ημιχρόνου στο 6-1. Οι Έλληνες παίκτες στο 1ο ημίχρονο δεν χρεώθηκαν με καμία αποβολή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα, με τον Φίλιππο Καραμπέτσο να παίρνει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Η εθνική μας ομάδα έφτασε τη διαφορά ακόμα και στα 9 γκολ (σκορ:11-2) αλλά στο τέλος του αγώνα χαλάρωσε με αποτέλεσμα να δεχτεί 2 εύκολα γκολ και τον Ντράγκαν Άντριτς να βάζει τις φωνές στους παίχτες του.

Ροή του σκορ:  0-1 Φουντούλης (π.π.), 0-2 Φουντούλης (περιφέρεια), 1-2 Ουσάκοφ (περιφέρεια), 1-3 Γ.Αφρουδάκης (π.π.). 1-4 Γ.Αφρουδάκης (φουνταριστός), 1-5 Φουντούλης (π.π.), 1-6 Κοκκινάκης (περιφέρεια), 1-7 Γ.Αφρουδάκης (π.π.), 2-7 Γκοροβόι (π.π.), 2-8 Φουντούλης (πέναλτι), 2-9 Δελακάς (περιφέρεια), 2-10 Φουντούλης (πέναλτι), 2-11 Μουρίκης (π.π.), 3-11 Ουκουμάνοφ (κόντρα), 4-11 Ουκουμάνοφ (κόντρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου