Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ολλανδία -ΕΛΛΑΔΑ 1-2 (Φιλικός αγώνας)


Η Εθνική μας ομάδα πήρε σπουδαία νίκη επί της Ολλανδίας, επικρατώντας με 1-2 με ανατροπή στο "Phillips Stadion" του Αϊντχόφεν, στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ του 2018.
Οι "οράνιε" άνοιξαν το σκορ στο 14΄ με γκολ του Βαϊνάλντουμ, όμως ο Μήτρογλου ισοφάρισε στο 29΄ και ο Γιαννιώτας πέτυχε το γκολ της ανατροπής στο 74΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Το αποψινό αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική τόνωση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (6/9), εκτός έδρας κόντρα στο Γιβραλτάρ. Παράλληλα, προσφέρει ελπίδα πως η Εθνική μπορεί να ξαναγίνει ΟΜΑΔΑ και να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της τελευταίας διετίας. Όλοι ελπίζουμε φυσικά αυτό το αποτέλεσμα και η εξαιρετική εμφάνιση να αποτελέσουν το έναυσμα για μια νέα εποχή. Αν μη υι άλλο πάντως, η "γαλανόλευκη" έστειλε μήνυμα ότι κάτι καλό γίνεται με τον Μίκαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία, παρουσιάζοντας θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ελλάδας επί της εθνικής Ολλανδίας, έπειτα από 9 αναμετρήσεις! Στις προηγούμενες 8 η ελληνική ομάδα μετρούσε μόλις μία ισοπαλία, έχοντας σημειώσει μονάχα ένα γκολ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου